Kaymakam Sezik okul inşaatlarında incelemelerde bulundu

Adıyaman'ın Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, bir yıl önce meydana gelen deprem dolayısıyla konteyner sınıflarda eğitim gören öğrenciler için yaptırılan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Sezik okul inşaatlarında incelemelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’ın Samsat Kaymakamı Sedat Sezik, bir yıl önce meydana gelen deprem dolayısıyla konteyner sınıflarda eğitim gören öğrenciler için yaptırılan okul inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Samsat ilçe merkezinde yaptırılan 5 okul inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Sedat Sezik, ilgililerden bilgiler aldı. Samsat ilçesinde 2 Mart 2017 tarihinde meydana gelen 5,5 şiddetindeki deprem dolayısıyla konteyner sınıflarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler için inşa edilmekte olan okul inşaatlarının önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının başında tamamlanacağını belirten Sezik, çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğünü söyledi. Sezik, “Samsat ilçemizde meydana gelen deprem dolayısıyla, ilçemizin genelinde olduğu gibi eğitim faaliyetlerimizde de sıkıntılar yaşandı. İlk önce çadırlarda, daha sonra ise konteyner sınıflarda eğitim gören çocuklar için zaman kaybetmeden okul inşaatlarına başlandı. İnşallah 2018-2019 eğitim öğretim yılının başından itibaren öğrencilerimiz daha sağlam, modern ve temiz bir ortamda eğitimlerini sürdürebileceklerdir. Bu zor günleri geride bırakıp, huzurlu bir hayata başlanması için bütün imkanları kullanmaktayız. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır" diye konuştu.