Kayyum atanan Kulp Belediyesinden Pasurspor'a yardım

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Pasur Belediyespor futbol kulübüne bütün eksiklikleri giderecek şekilde spor malzemesi dağıttı.

Kayyum atanan Kulp Belediyesinden Pasurspor'a yardım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır’ın Kulp İlçe Belediyesi 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Pasur Belediyespor futbol kulübüne bütün eksiklikleri giderecek şekilde spor malzemesi dağıttı.

Diyarbakır 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Pasur Belediyespor futbol kulübünde görev yapan teknik ekip, çalışanlar ve futbolcuların ihtiyaç duydukları 44 bin TL değerinde her türlü malzeme Kulp Belediyesince satın alınıp dağıtımı yapıldı. Kulp Belediye Başkanı Fatih Dülgeroğlu “Futbol takımımızın ihtiyaç duyduğu her şeyi eksiksiz tamamlamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Pasur Belediyespor için projelendirip ihaleye çıkardığımız sosyal tesisler tamamlanmış olup çok kısa sürede açılışını yapacağız. Şehir stadyum projemizin resmi işlemleri tamamlandıktan sonra ihale aşamasına gelecek. Bu sürecin son aşamalarına gelindi. Çok kısa sürede ihaleye çıkıp önümüzdeki sezona yetiştirmek için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.