Kaza anını simülasyon aracında yaşadılar

Sivas'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' kapsamında emniyet kemerinin önemini anlatmak için polis ekipleri tarafından simülasyon aracına bindirilenler kaza anında aracın takla atma anını yaşadı.

Kaza anını simülasyon aracında yaşadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanan ’Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’ kapsamında emniyet kemerinin önemini anlatmak için polis ekipleri tarafından simülasyon aracına bindirilenler kaza anında aracın takla atma anını yaşadı.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Sivas’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Program ilk olarak trafik kurallarına uyulması konusunda farkındalık oluşturmak için yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Sivas Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Önal, Belediye Başkan Vekili Erdoğan Yuvacı vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. İnönü Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen yürüyüş Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası’nın kutlanacağı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde sona erdi. Burada düzenlenen programda polis ve jandarma ekipleri tarafından kullanılan malzemeler sergilendi. Programda yılın sürücüsü seçilen Cengiz Erbilen’e çeşitli hediyeler verildi. Melek Reşit Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan trafik konulu oyun sunuldu.

Etkinlikler kapsamında Kongre Müzesi bahçesine konulan emniyet kemeri simülasyon aracı ilgi gördü. Meraklılar polislerin yardımıyla araca binip emniyet kemerini taktıktan sonra kaza sırasında aracın takla atma anını yaşadı. Araca biten vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.