Kazada ağır yaralanan yaya hastanede hayatını kaybetti

Adıyaman'da, birkaç gün önce yürüdüğü kaldırımda otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan yaya hastanede hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman’da, birkaç gün önce yürüdüğü kaldırımda otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, birkaç gün önce Ekrem Ö. idaresindeki 07 FLS 89 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri kavşağı yakınlarında sürücüsünün kontrol hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan ve kime ait olduğu öğrenilemeyen 02 HU 790 plakalı motosiklet ile Ömer Arık’a, ait 02 HS 641 plakalı otomobille çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak ilerlemeye başlamış daha sonra kaldırımda yürüyen 35 yaşındaki Yakup Demir’e, çarpmıştı. Kazada kaldırımda yürüyen Yakup Demir ile otomobil sürücüsü Ekrem Ö. yaralanmış, her iki yaralı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Yakup Demir, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Yakup Demir’den geriye sosyal medya hesabından paylaştığı çocuğuyla halı sahada çektirdiği fotoğraflar kaldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.