Kelebek çocuklara giysi yardımı

Diyarbakır'da, Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Habibullah Geredevi Eminelbirliği Vakfı (HAGEV) tarafından kelebek hastası 70 çocuğa giysi yardımı yapıldı.

Kelebek çocuklara giysi yardımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da, Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Habibullah Geredevi Eminelbirliği Vakfı (HAGEV) tarafından kelebek hastası 70 çocuğa giysi yardımı yapıldı.

Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, maddi durumu yetersiz olan kelebek hastası çocukların yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun eşi Banu Türkoğlu ve HAGEV’in desteği ile ihtiyaç sahibi yetim öksüz ve kelebek hastası çocuklara giysi yardımında bulundu. Yardım kapsamında Diyarbakır’daki bir AVM’de bulunan mağazaya giden çocuklar, kendi seçtikleri giysileri alma fırsatı buldu.

Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, yardımlarından dolayı HAGEV ve Banu Türkoğlu’na teşekkür ettiklerini belirtti. Çalışır, “Dernek bünyesinde sadece kelebek hastası çocuklara değil, maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahibi çocuklar için de çalışmalarımız sürüyor. Bayram öncesi HAGEV ve Banu Türkoğlu’nun destekleri ile ihtiyaç sahibi 70 çocuğumuzu giydirme fırsatı bulduk. Elimizden geldiğince çocuklarımız için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.