Kimsesiz ve engelli vatandaşlara bayram hediyesi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi, evde bakım hizmeti alan yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlara Kurban Bayramı nedeniyle bayram şekeri ve kolonya yardımında bulundu.

Kimsesiz ve engelli vatandaşlara bayram hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi, evde bakım hizmeti alan yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlara Kurban Bayramı nedeniyle bayram şekeri ve kolonya yardımında bulundu.

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini aksatmadan devam eden Kayapınar Belediyesi, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce, evde bakım hizmetlerinde faydalanan yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli vatandaşlara Kurban bayramı nedeniyle bayram şekeri ve kolonya yardımında bulundu.

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile başlatılan bakım hizmetlerinde faydalanan yaşlıları ziyaret eden Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çebe, yaşlıların sorunları dinledikten sonra kendilerine şeker ve kolonya hediye etti. Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilk kez karşılaştıkları bu uygulamadan dolayı Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çebe, belediye olarak, dezavantajlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya kararlı olduklarını söyledi. Cebe, "Evini temizleyip, bulaşığını, çamaşırını yıkadığımız ve öz bakımını yaptığımız yaşlı, bakıma muhtaç, kimsesiz ve engelli kardeşlerimizin bayram öncesi bayram hazırlığına katkı sunmak ve alış veriş stresinden kurtarmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu hizmetin daha önce yapılmadığını gördük. Bu eksikliğin gidermek amacıyla böylesi bir hizmeti sunduk. Dezavantajlı vatandaşlarımız sıkıntısız ve stressiz bir bayram yapacak. Amacımız, daha önce ihmal edilen tüm alanlardaki eksikliklerin giderilmesi. Ulaşılamayan tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktır. Belediye Başkanımız Mustafa Kılıç’ın talimat ve telkinleri ile yaptığımız bu çalışmalar artarak devam edecektir" dedi.