Kitap Fuarı bugün açılıyor

Elazığ Belediyesi 2. Kitap Fuarı, 23 Kasım (bugün) saat 14'te gerçekleşecek açılış töreni ile kapılarını kitapseverlere açıyor.

Kitap Fuarı bugün açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SAYISIZ ESER KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR

Kitap dostlarının heyecanla beklediği ikinci geleneksel kitap fuarında popüler kitaplardan, Türk ve Dünya edebiyatının seçkin örneklerine, bilimsel, tarihi ve dini yayınlara sayısız eser yer alacak. Fuarda ayrıca konferans, söyleşi ve paneller de yer alacak.

İMZA GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Birçok ünlü yazarı sevenleriyle buluşturacak kitap fuarında ünlü isimler imza günleri düzenleyerek okurları ile birebir görüşecek. Sevdiği yazarları daha yakından tanıma fırsatı yakalayacak okurlar ise yüz yüze sohbet etme imkânı bulacakları yazarlara kariyerleri hakkında sorular yöneltebilecek.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda öğrenciler belediye tarafından servis imkânıyla fuar alanına taşınacak. Öğrencilerin kitaplarla hem hal olması adına çeşitli programların düzenleneceği fuar alanına okulların önünden hareket edecek özel araçlarla öğrenci taşınacak.

100 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Geçen sene 75 bin kişinin ziyaret ettiği kitap fuarı bu yılda iddialı yazarları ağırlayacak. Yasin Aktay, Pelin Çift, Tufan Gündüz, Bahadır Yenişehirlioğlu, Mehmet Ercan, Sinan Yağmur, Ahmet Şimşirgil, Nurullah Genç, İsmail Kılıçarslan, Serdar Tuncer, Savaş Barkçin, Ömer Tuğrul İnançer, Hayati İnanç, Mete Yarar, Ahmet Turgut, Sadık Yalsızuçarlar ve daha birçok yazar, 2. Kitap Fuarı’nda Elazığlılarla buluşacak.

BAŞKAN YANILMAZ “ÜNLÜ YAZARLAR ELAZIĞ’A GELECEK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 10 gün sürecek kitap fuarında yeni kitapların kitapseverlerle buluşacağını belirterek, okuyan bir toplumun bilgi ve birikimini daha çok artıracağını, kitapsız bir hayatın ise düşünülemeyeceğini ifade etti. Başkan Yanılmaz, 23 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Elazığ Fuar ve Sergi Alanı’nda gerçekleşecek fuara tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu kaydetti.