Köylüler teşekkür için, Başkan Korkut'a plaket verdiler

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahalleler için yaptığı hizmetlerin karşılığını gönülden sevgi ve plaket ile görüyor. Karagöbek köyü muhtarı Mehmet Yavuz, azalar ile birlikte teşekkür için plaket yaptırım Başkan Korkut'a verdiler. Muhtar Erdal Kara, Köylünün derdinden, halinden anlayan, hizmeti esirgemeyen Başkanımız Ali Korkut'a minnettarız dedi.

Köylüler teşekkür için, Başkan Korkut'a plaket verdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahalleler için yaptığı hizmetlerin karşılığını gönülden sevgi ve plaket ile görüyor. Karagöbek köyü muhtarı Mehmet Yavuz, azalar ile birlikte teşekkür için plaket yaptırım Başkan Korkut’a verdiler. Muhtar Erdal Kara, "Köylünün derdinden, halinden anlayan, hizmeti esirgemeyen Başkanımız Ali Korkut’a minnettarız" dedi.

Yakutiye İlçesi Karagöbek Mahallesi muhtarı Erdal Kara, azalar Ahmet Demirci ve Ümit Turan köylerine yapılan hizmet ile ilgiye teşekkür için Ali Korkut’a hizmet plaketi verdiler. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u makamında ziyarete Karagöbek köyü doğumlu eski Konya Müftüsü Mehmet Yavuz’da iştirak etti. Emekli Müftü Mehmet Yavuz, köye gittiğinde yapılanların kendisini etkilediğini söyledi.

Mehmet Yavuz, "Köyümün aldığı hizmeti görünce çok mutlu oldum. Muhtar, Başkanımız Ali Korkut’un hizmetlerini öve öve bitiremiyor. Bende teşekkür etmek istedim" dedi.

Karagöbek Muhtarı Erdal Kara ve azalar Ahmet Demirci ile Ümit Turan, hizmetlerden çok memnun olduklarını belirttiler. Muhtar Erdal Kara ve azalar "Köye kimse ilgi göstermez. Genel anlayış budur. Ancak Yakutiye Belediye Başkanımız Ali Korkut, hangi sorunumuz varsa eğildi, hangi hizmet yapılacak ise yaptı. Köyümüzde heyelan ve buna bağlı evlerimiz büyük risk altındaydı. Başkanımız istinat duvarı yaptırarak evlerimizi yıkılmaktan kurtardı. köyümüzde çamur ile bağlı ciddi sorunlarımız vardı. Alt yapı tamamlansın diye bekliyoruz, ancak çamuru önlemek için köy içerisine mucur serildi. Başkanımız yine Köy odamızın tamir ve tadilatını yaptı. Asfalt ise alt yapının tamamlanmasıyla gelecek. Biz şimdiye kadar böylesine hizmete doymamıştık. Köy halkı Ali Korkut’a dua ediyor. Bizde nasıl teşekkür edeceğimizi düşündük, naçizane plaket yaptırdık" dediler.

Ali Korkut, emekli müftü, muhtar ve azalara teşekkür etti. Korkut, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve izinde halkımıza elimizden geldiği kadar hizmet etmeye çalışıyoruz. Elbetteki bizim köylerimiz batı standardına gelmelidir, hizmetlerden şehirde oturan insanlarımız kadar yararlanmalıdır. Belediye olarak bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Daha güzel köyler, daha müreffeh ve konforlu köyler bizim arzumuz. Altyapı ve üst yapı hizmetlerinin ardından köylerimizin dönüşümü için de çalışmalar yapacağız" şeklinde konuştu.