Koyulhisar'da esnaf ve sanatkarlar başkanını seçti

Koyulhisar Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odasının 20'inci olağan genel kurulu yapıldı. İki listeli genel kurulda üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Gökhan Helva, odanın yeni başkanı oldu.

Koyulhisar'da esnaf ve sanatkarlar başkanını seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koyulhisar Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler Odasının 20’inci olağan genel kurulu yapıldı. İki listeli genel kurulda üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Gökhan Helva, odanın yeni başkanı oldu.

Ziraat Odası salonunda gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yaptığı genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanı Beşir Köksal, hizmet yarışında oda başkanlığına talip olan iki adaya da başarılar diledikten sonra birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Yönetim kurulunun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren oda başkanı Soner Yalçın ise esnaf ve sanatkarların haklarını korumak için sorunları ilgili yerlere aktarmak için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

Denetim kurulu raporu, bilançolar, gelir giderler ve çalışma raporları okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde ise oda başkanlığı için aday olan Gökhan Helva ve Soner Yalçın seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. İki liste ile gidilen genel kurulda üyelerin çoğunluğunun oyunu alan Gökhan Helva 103 oyla oda başkanı seçilirken, Soner Yalçın ise 89 oy alabildi. Genel kurula Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli de katıldı.