Kredi Garanti Fonu'nun Elazığ Şubesi açıldı

Kredi Garanti Fonu'nun (KGF) Elazığ'da şubesi açıldı. Fon, Elazığ dışında, Tunceli ve Bingöl için de hizmet verecek.

Kredi Garanti Fonu'nun Elazığ Şubesi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KGF, Türkiye genelindeki 40’ıncı şubesini Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde açtı. TSO binasında yapılan açılışa, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, KGF Genel Müdürü İsmet Gergerli, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

KGF Elazığ şubesinin iş dünyasına hayırlı olmasını temenni eden Vali Murat Zorluoğlu, "Türkiye genelinde 40. ve son şubesini Elazığ’a açan KGF yönetim kurulu ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Elazığ iş dünyasına önemli hizmetler sağlayacak olan KGF Elazığ Şubesinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Elazığ KGF Şubesinin 2015 yılından beri gündemde olduğunu ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ise, “2016 yılı sonu itibarı ile yaptığımız yoğun girişimler neticesinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talimatları ve KGF Başkanı Faik Yavuz’un destekleriyle bugün çok şükür ilimiz iş dünyasına çok önemli hizmetler verecek olan Elazığ Şubesini odamız bünyesinde iş dünyasına kazandırmış bulunmaktayız. Krediye ulaşma noktasında kefalet sorunu yaşayan tüm işletmeler için özellikle son dönemlerde ülke genelinde artık çok önemli bir kurum haline gelen Kredi Garanti Fonu Elazığ’la birlikte Tunceli ve Bingöl illerindeki KOBİ’lere de hizmet sunacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılanlar tarafından kurdele kesilerek şubenin açılısı yapıldı.