KUDAKA 94'üncü Yönetim Kurulu Toplantısı Erzincan da yapıldı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 94'üncü Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Erzincan'da gerçekleştirildi.

KUDAKA 94'üncü Yönetim Kurulu Toplantısı Erzincan da yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 94’üncü Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Erzincan’da gerçekleştirildi.

KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in, Ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlere ilişkin olarak Yönetim Kurulu üyelerine yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu yaptığı konuşmada; “bugünkü toplantımızda Ajansımızın 2017 yılı insan kaynakları raporunu, 2018 yılı hizmet içi eğitim programını ve Ajans çalışmalarımızın zorunlu Bireysel Emeklilik sistemine geçişini değerlendireceğiz. Ajansımızca hazırlanan 2018 yılı Erzurum, Erzincan, Bayburt İl Yatırım Destek Ve Tanıtım Stratejilerinin onaylanması hususunu ele alacağız. Proje Teklif Çağrısı yöntemi ile Ajansımız tarafından uygulamaya konulması planlanan 2017 yılı Mali Destek Programları kararlaştıracağız.

Ajansımız tarafından 2017 yılında kar amacı güden kuruluşlara yönelik olarak 7.000.000,00 TL bütçeli “Turizmin ve Üretimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik 5.000.000,00 TL bütçeli “Sosyal Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı” ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik 4.000.000, 00 TL bütçeli “Yerel Kapasitenin Geliştirilmesi” olmak üzere, toplamda 16.000.000,00 TL bütçeli proje teklif çağrısına çıkılacaktır.” diye konuştu.

Dilek ve temennilerin ardından sona eren toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuyğun, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayati Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Ergan Dağı Kayak Merkezi’ni gezerek, yeni sezon için yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.