Kulp'ta okullara yemek dağıtan firmalar denetlendi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, Şube Müdürü Fatma Saraçoğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İlçe Milli Eğitim Koordinatörü Süleyman Arcan tarafından Kulp Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Kulp Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilere firmalar tarafından verilen yemekleri denetledi.

Kulp'ta okullara yemek dağıtan firmalar denetlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, Şube Müdürü Fatma Saraçoğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İlçe Milli Eğitim Koordinatörü Süleyman Arcan tarafından Kulp Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Kulp Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilere firmalar tarafından verilen yemekleri denetledi.

Yüklenici firma tarafından dağıtılan yemeklerin standartlara uygun olarak yapılıp yapılmadığını, öğrencilerin doyup doymadıklarını denetleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya "Firmalar tarafından öğrencilere verilen yemeklerin yetersiz olduğu yönünde bazı duyumlar aldık. Bu duyumlar üzerinde diğer okullarda gerekli tespitleri yaptık. Yetkili firmaların daha güzel ve standartlara uygun yemekler vermesi konusunda kendilerini uyardık. Taşıma merkezli okullarımızı da bu hafta denetledik. Denetimlerimiz bundan sonrada devam edecek. Devletimizin öğrencilerimize sağladığı imkanların heder olmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.