Kulüp Başkanı Sebehattin Uçar istifa etti

İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar, işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle görevinden istifa etti.

Kulüp Başkanı Sebehattin Uçar istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar, görevinden istifa etti.

15 yıldan bu yana kulüp başkanlığı görevini yürüten Uçar, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa kararı aldı.

İstifasıyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Sebahattin Uçar,  Yaşamının son 15 yılında Elâzığ’ın tanıtımına ve sportif vizyonuna büyük katkı sağladığına inandığı Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübünün başında yer aldığını ifade ederek, bu görev ve sorumluluğu büyük bir onur ve gururla sürdürdüğünü belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde takımı olan tek il olarak Süper Lig'e yükseldikleri ilk yılda Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanarak büyük bir gurur yaşadıklarını kaydeden Uçar, birlikte görev yaptığı ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Yaşadığım iş yoğunluğunun kulübün başarısına olumsuz yansımaması adına istifa kararı aldığını kaydeden Sebahattin Uçar, bu süreçte kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Sebahattin Uçar’ın istifasının ardından televizyonumuz Kanal 23’e açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, Başkan Uçar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, ilerleyen günlerde olağanüstü Kongre kararı alınacağını belirtti.

Maddi anlamda Güçlü bir yönetim oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Şiş, “Geniş katılımlı bir oluşum sağlamayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.