Kuryenin ekmek teknesini çalan şüpheliler yakalandı

Elazığ'da kuryelik yapan bir kişinin çalınan motosikleti, jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Kuryenin ekmek teknesini çalan şüpheliler yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, merkez Harput Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kilo ile mangal satan bir iş yerinde motorlu kuryelik yapan Mustafa Katipoğlu’nun evin önünde duran motosikleti 2 kişi tarafından düz kontak yapılarak çalındı. Saat 21.00 sıralarında motorunun evin önünde olmadığını fark eden Katipoğlu, olayı ilk mahalle muhtarına daha sonra jandarma ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine Harput Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler harekete geçti. MOBESE görüntülerini inceleyen ekipler, eşkalini belirledikleri şahısların peşine düştü. Sanayi Mahallesinde fark edilen şüpheliler M.C.K. ve B.B yakalanarak gözaltına aldı. Ele geçen motosiklet ise ekipler tarafından sahibine teslim edildi.

Motorunun çalındığını fark ettiğini dile getiren Mustafa Katipoğlu, “Eve geldiğimde motorun kapının önünde olmadığını gördüm. İlk olarak mahalle muhtarını aradım. Muhtarla Harput Jandarma Karakol Komutanlığına geçtik. MOBESE görüntülerini inceledikten sonra motorumun öğle saatlerinde Harput’tan merkeze doğru yol aldığını gördük. Ekiplerin çalışması sonucu motorum bulundu. Motorumun değeri 4 bin TL’ydi. Motorumun aynaları ve orta ayaklığı kırılmış, arka sepeti sökülmüş, kontağı bozulmuş, aküsünü de sökmüşler. Motoruma bu şekilde zarar vermişler” dedi.

Mustafa Katipoğlu’nun motosikletinin çalındığını kendisine söylediğini dile getiren Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, “Bizde jandarma ekiplerine beraber müracaat ettik. Jandarmamızın titiz çalışması sonucu motor bulundu” ifadelerini kullandı.