KYK Elazığ İl Müdürlüğünden iftar yemeği

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ İl Müdürlüğü tarafından, Ömer Bilginoğlu Erkek Yurdu ev sahipliğinde bir iftar programı gerçekleştirildi. KYK İl Müdürü Süphi Döner, KYK Yurt Müdürleri ve Şube Müdürleriyle 300'e yakın personel ve ailesinin katıldığı program yoğun ilgi gördü.

KYK Elazığ İl Müdürlüğünden iftar yemeği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve okunan dualarla devam eden programda ilk olarak iftar yemeğine ev sahipliği yapan Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürü Kayahan Topal söz aldı, Kayahan Topal “Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve Kadir gecesine denk gelen iftar yemek programına katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum”diyerek, “önümüzdeki yıllarda bunun devamını sağlamak istediklerini” kaydetti.

Programda konuşan KYK Elazığ İl Müdürü Süphi Döner’de “Ev sahipliğinden dolayı Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürü Kayahan Topal beye ve yurt çalışanları başta olmak üzere bu iftar yemeğine katkı sunan İş Adamları Aziz Çelik ve Hüseyin Uğur’a teşekkür ediyorum. İnşallah Kadir Gecesi gibi güzel bir akşamda başlattığımız bu buluşmayı nice yıllar devam ettiririz. Bu vesileyle de tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin de kadir gecesini tebrik ediyorum. Allah hepsinden razı olsun”dedi.

İftar yemeği sonunda desteklerinden dolayı İş adamları Aziz Çelik ve Hüseyin Uğur’a, yaptığı çalışmalardan dolayı da KYK Yurt Müdürleri Kayahan Topal, Ahmet Şahin, Rahim Çetin,  Sıddı Arık Özpolat, Sevim Türkmen, Ayten Topal ve Elanur Öztürk Aygeç ile Şube Müdürleri Özer Liman, Bünyamin Oktay ve Muammer Orhan’a birer onurluk takdim edildi.