KYK Elazığ yine gururlandırdı

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler dün gece tüm Türkiye'de Afrin temalı örnek çalışmalara imza atarken, Elazığ da Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler de muhteşem karelere imza attılar.

KYK Elazığ yine gururlandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ömer Bilginoğlu, Ahmet Kabaklı ve Şah Cihan Sultan yurtları başta olmak üzere bir çok yurtta Afrin temalı çalışmalar gerçekleştirdiler.

Ömer Bilginoğlu Yurdunun camlarına Işık’larla Afrin yazılmaması üzerine yurtta kalan 100’den fazla öğrenci caddeye çıkarak bedenleriyle Afrin yazıp cep telefonu Işık’larıyla da bunu görsel bir şölene dönüştürdüler.

Vatan sana canım feda sloganlarına çevre de oturan mahalle sakinleri de gece geç saat olmasına karşın alkışlarıyla destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Ahmet Kabaklı ve Şah Cihan Sultan Yurtlarına gece bakanlarda Afrin yazısını görüp ayrı bir gururlandılar.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan KYK İl Müdürü Süphi Döner “Vatan millet sevdalısı bu gençlere ne kadar hizmet etsek azdır, hepsiyle bu gece bir kez daha gurur duyduk. Emek veren öğrencilerimize ve personellerimize teşekkür ediyorum. Elazığ bir kez daha kendisine yakışanı yaptı” diye konuştu.