KYK'lı genç kızlardan örnek davranış

Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ İl Müdürlüğüne bağlı Hazar Kız Yurdu Öğrencileri 'Gönül Bağı Projesi' kapsamında son derece anlamlı bir etkinliğe imza attı.

KYK'lı genç kızlardan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ şehir merkezinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan 7 çocuklu bir aileyi ziyaret ederek, yanlarında getirmiş oldukları yardım malzemelerini ve çocuklar için hazırlanan oyuncakları aileye teslim ettiler.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretle ilgili bir değerlendirme de bulunan Hazar Kız Yurdu Müdürü Sıddı Arık Özpolat "Amaçlarının gençlik döneminde yer alan yurt öğrencilerinin bulundukları toplumda çevre duyarlılığını artırmak olduğunu ifade ederek, "ailemizin ziyaretimiz sonrası mutluluğu herşeye bedeldi, bu vesileyle bu anlamlı projeye katılım gösteren yurt öğrencilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Elazığ'da 7 yurt müdürlüğü bulunduğunu ve her yurdun farklı bir çok anlamlı etkinliklere imza atmasından dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayan KYK İl Müdürü Süphi Döner de  "çalışanlarımız ve öğrencilerimizle birçok proje ve güzelliklere imza atıyoruz" dedi.

Bunun bir ekip çalışmasının sonucu olduğunu belirten, Döner "Personel ve öğrencilerimizin Gönül Bağı Projesi kapsamında hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç birçok kişiye ziyarete giderek çeşitli hediyeler verdiklerini; bunda gençlerin lokomotif görevi gördüklerini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ederim. " dedi.