KYK'lı öğrenciler etkinliklerine devam ediyor

Elazığ Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde bulunan Sare Ana Kız Öğrenci Yurdu, Hazar Kız Öğrenci Yurdu, Harput Kız Öğrenci Yurdu ve Şah Cihan Sultan Kız Yurdu öğrenci ve çalışanları Yaşlılar Haftası kapsamında bir dizi etkinliklere imza attılar.

KYK'lı öğrenciler etkinliklerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu doğrultuda Sare Ana Kız Yurdu öğrenci ve çalışanları Hastanede tedavileri devam eden yaşlıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve yakınları ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Şah Cihan Sultan Yurdu öğrenci ve çalışanları da Gazi Huzur Evini ziyaret ederek burada yaşlılarla birlikte vakit geçirdiler.

Hazar Kız Öğrenci Yurdu ise Gazi Huzurevinde kalan birkaç kişiyi yurtta misafir ederek personel ve öğrencilerle birlikte yemek yerken, yaşlılarımızın memnuniyet ve mutluluğu duygulu anlara sahne oldu.

Öte yandan Harput Kız Yurdu öğrenci ve çalışanları da Ulukent Mahallesindeki yaşlılarımızı unutmadılar. Ulukent Muhtarı Ayhan Atlan ve yurt çalışanlarıyla mahalle de bulunan yaşlı teyzeleri ziyaret eden kız yurdu öğrencileri, onlara çikolata ikramında bulunarak hayır dualarını aldılar.

Konuyla ilgili bir değerlendirme de bulunan Elazığ Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Suphi Döner de " KYK öğrencilerimiz son dönemde Yurt idarecilerimizle birlikte gerçekten de anlamlı çalışmalara imza atıyorlar. Bu kapsamda hastahane, huzur evi ve Ulukent Mahallesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan öğrenci ve personelimizi duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum"dedi. Ayrıca "Bu etkinliklerde amacın gençlerin duyarlılıklarını arttırmak; farkındalık oluşturmak; farklı yaş ve durumlar hakkında bilinçlendirmek olduğunu belirtti."

Etkinliklere katılan öğrenciler çok duygulandıklarını, farklı sahneler yaşadıklarını belirterek ve duyarlılık gösteren yöneticilere de teşekkür ettiler.