KYK öğrencileri 91 yaşındaki emekli öğretmeni unutmadı!

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ İl Müdürlüğüne Bağlı Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğünde kalan geleceğin öğretmen adayları Elazığ Gazi Huzur Evinde Kalan 91 Yaşındaki Emekli Öğretmen Mehmet Karaoğlu ve 73 Yaşındaki Emekli Öğretmen Emine Beşe'yi ziyaret ettiler.

KYK öğrencileri 91 yaşındaki emekli öğretmeni unutmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geleceğin öğretmen adayları ve emekli öğretmenlerin buluşmasında sevinç ve mutluluğun yanında zaman zaman da duysal anlar yaşandı. Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencisi Enes Biçer, Bilgisayar Öğretmenliği Öğrencisi Ramazan Yıldırım ile Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencilerinden Muhammed Çaput  91 Yaşındaki Emekli Öğretmen Mehmet Karaoğlu ve 73 Yaşındaki Emekli Öğretmen Emine Beşe ile öğretmenlik mesleği hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.

"24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eğitim camiasına uzun yıllar emek vermiş olan değerli iki öğretmeni geleceğin genç öğretmenleriyle birlikte ziyaret ettikleri için son derece mutlu olduklarını" ifade eden KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal "Bu vesileyle de onların bilgi ve deneyimlerini genç öğretmen adaylarımıza aktarma fırsatı yakalamış olduk" dedi.

91 Yaşındaki Emekli Öğretmen Mehmet Karaoğlu ve 73 Yaşındaki Emekli Öğretmen Emine Beşe’de bu anlamlı ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek geleceğin öğretmen adaylarına meslek yaşantılarında başarı dileklerinde bulundular.