Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ve Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim'in naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Lice şehitleri memleketlerine uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ve Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim’in naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında dün çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Yüzbaşı Fuat Oğuzcan ve Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim için uğurlama töreni düzenlendi. 7. Kolordu Komutanlığı’nda düzenlenen törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İl Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, askeri erkan, şehit yakınları ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı.

Şehitlerin naaşlarının alana getirilip, özgeçmişlerinin okunmasıyla başlayan törende, şehitler için dua edildi. Tören, şehit Yüzbaşı Fuat Oğuzcan’ın naaşının Gaziantep’e, Jandarma Uzman Onbaşı Zinnur Ezim’in naaşının ise Osmaniye’ye uğurlanmasıyla sona erdi.