Maça gitmek için otomobilin bagajında seyahat etti

Sivas'ta kokoreççilik yaparak geçimini sağlayan bir kişinin hafta sonu oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçına gitmek için otomobil bagajında seyahat ettiği anların görüntüsü sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Maça gitmek için otomobilin bagajında seyahat etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas’ta kokoreççilik yaparak geçimini sağlayan bir kişinin hafta sonu oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray maçına gitmek için otomobil bagajında seyahat ettiği anların görüntüsü sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor -Galatasaray karşılaşmasında kokoreç satmak ve maçı izlemek için maça gitmek isteyen 55 yaşındaki Halil Aydın Yeni 4 Eylül Stadı’na gitmek için arkadaşının otomobilinin bagajına bindi. Tehlikeye aldırış etmeden seyahat eden ve otomobilin bagajına binen Aydın elleriyle kokoreç arabasını tutarak stada gitti. Kokoreççiyi otomobilin bagajında görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken cep telefonu ile kaydedilen görüntüler sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Yaşanan olayı anlatan kokoreççi Halil Aydın, "Ben maça gidiyordum. Bir araba buldum, bagajına oturdum ve yorulmadan stada gittim. Acelem yoktu oraya araba gidiyordu buldum ve gittim rahatça. Herhangi bir zorluk çekmeden rahatça gittim. Bu durumlara alışkınım. Tehlikeliydi ama ancak hazırlık yapabildim. İşler çok şükür iyi kokoreç satarak geçimimi sağlıyorum" dedi.