Madonna'nın pizzacısından Tuncelili çocuklara pizza

Kanada'nın Toronto şehrinde pizza işletmesi bulunan ve başta Kanada'nın önde gelen siyasetçileri, sanat dünyasının ünlüleri ile Madonna gibi dünya yıldızlarına pizza yapan Tuncelili Zeynel Arı, tatil için geldiği memleketinde valiliğin desteğiyle çocuklara pizza yaptı.

Madonna'nın pizzacısından Tuncelili çocuklara pizza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanada’nın Toronto şehrinde bulunan pizza işletmesi çok sayıda ödüle layık görülen ve ülkenin en ünlü işletmeleri arasında gösterilen işletmenin sahibi Zeynel Arı, tatil için memleketi Tunceli’ye geldi. Ünlü pizzacı, Tunceli Valiliğinin de desteğiyle bir restoranda 100’den fazla çocuğa pizza hazırladı. Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Vali Yardımcısı Selami Kaya, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve kurum amirleri de etkinliğe katıldı.

Başta Kanada Başbakanı olmak üzere birçok ünlüye pizza yaptığını belirten Zeynel Arı, “Bugün de memleketimizde valiliğimizin de katkılarıyla Tuncelili çocuklarımıza pizzayı tattırıyoruz. Umarım çocuklarımız beğenir ve mutlu olur” dedi.

Vali Tuncay Sonel ise şu ifadeleri kullandı:

“Kendisi Tunceli’mizin değerlerinden bir tanesi. Kanada’da Toronto’da iş adamı, ünlü pizzacımız. Bugün burada yetim öksüz çocuklarımız ve onların arkadaşlarıyla bir aradayız. Ellerine sağlık diyorum. İnşallah Tunceli’mizi en güzel şekilde temsil eder. Biz Tunceli’mizin böyle güzelliklerle, Munzur’uyla, balıyla, doğal güzellikleriyle, birbirinden değerli iş adamlarımızla anılmasını istiyoruz.”

Pizza ikram edilen çocuklar da mutluluklarını dile getirdi.