Malatya Hokey Spor Kulübü şampiyon oldu

Türkiye Hokey Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler Açık Alan 2. Ligi müsabakaları, Osmaniye'de oynandı.

Malatya Hokey Spor Kulübü şampiyon oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Hokey Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler Açık Alan 2. Ligi müsabakaları, Osmaniye’de oynandı.

Ligde oynadığı ilk 2 müsabakadan 1 galibiyet, 1’de mağlubiyet alan Malatya Hokey Spor Kulübü, son maçında dün Kahramanmaraş temsilcisi ile karşılaştı. 6 puanla lider durumundaki Konya Gençlik Spor Kulübü’nün hemen arkasında yer alan Malatya temsilcisi maçı 7 - 0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

“Emeklerimizin karşılığını aldık”

Malatya Hokey Spor Kulübü sporcusu Ramazan Akın en değerli oyuncu ödülünü alırken, Atakan Pekcan ürettiği sayılarla turnuvanın gol kralı oldu. Organizasyonun ardından Malatya’ya kupayla dönen kulüp ve milli takım antrenörü Savaş Yılmaz, “Gerçekten bizim adımıza istediğimiz gibi bir turnuva oldu. Zaten şampiyon olarak dönmeyi hedefliyorduk. Oldukça sıcak bir havada zorlu maçlar oynadık. Sporcularımız hiçbir zaman vazgeçmediler ve kazanmak için çalıştılar. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.