Malatya Valisi Mustafa Toprak:

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Malatya Valisi Mustafa Toprak, İlimizin kültür ve turizm altyapı ve tanıtım kapasitesini artırmaya çalışıyoruz dedi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak:
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde incelemelerde bulunan Malatya Valisi Mustafa Toprak, “İlimizin kültür ve turizm altyapı ve tanıtım kapasitesini artırmaya çalışıyoruz” dedi.

Vali Mustafa Toprak, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak, müdürlüğün idari ve fiziki yapısı, faaliyetleri, yürüttüğü çalışmaları ile proje aşamasında olan çalışmaları hakkında detaylı brifing aldı. Kongre ve Kültür Merkezi Binası içerisinde yer alan müdürlük ziyaretinde İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Levent İskenderoğlu, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Toprak, hizmetlerin daha verimli yürütülmesi amacıyla müdürlük içerisinde yapılan tadilatlar ve bürolar hakkında bilgiler aldıktan sonra yeni oluşturulan toplantı salonuna geçerek burada brifing aldı. Burada konuşan İl Müdür Vekili İskenderoğlu, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi binası bünyesinde yer alan müdürlükte 40 memur, 5 işçi, 8 hizmet alımı personel, Halk Kütüphaneleri, Müzeler, Kültür Merkezleri ve Güzel Sanatlar Galerisinde 80 memur, 14 işçi ve 8 hizmet alımı personel ile hizmet verdiklerini söyledi. Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, toplantının sonunda müdürlüğün talep ve önerilerini dikkate alacaklarını ve planlanan çalışmaları yakından takip edeceklerini belirterek, "İlimizin tarih, kültür, sağlık, doğa, spor, turizm gibi alanlarda hak ettiği yerde olması için önemli çalışmalar gerçekleştirmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Aynı zamanda ilimizin kültür ve turizm altyapı ve tanıtım kapasitesini artırmak için de çalışıyoruz" şeklinde konuştu.