Malatya ve Trabzonlu taraftarlar maça birlikte gidecek

Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği ve Trabzonspor Gurbetçi Gençler Taraftarlar Derneği, cumartesi günü Malatya'da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı öncesi ortak bir organizasyona imza atarak, İstanbul'dan Malatya'ya birlikte gitme kararı aldı.

Malatya ve Trabzonlu taraftarlar maça birlikte gidecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği ve Trabzonspor Gurbetçi Gençler Taraftarlar Derneği, cumartesi günü Malatya’da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı öncesi ortak bir organizasyona imza atarak, İstanbul’dan Malatya’ya birlikte gitme kararı aldı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Evkur Yeni Malatyaspor’un Malatya ve deplasmandaki maçları için yaptığı farklı organizasyonlarla adını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Ferhat Kayış, Türkiye’de bir ilke imza attıklarını söyledi.

Dernek olarak çalışmalarının herkes tarafından taktir edildiği kaydeden Kayış, "Çalışmaları ile takdir toplayan Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği daha öncede İstanbul’da Boğaz Köprüsüne dev Yeni Malatyaspor bayrağı asmıştı. Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket eden her iki kulübümüzün taraftar dernek başkanları cumartesi günü Malatya’ya gelmek için güzel bir organizasyon yaptılar. Bu organizasyonun tüm Türkiye’ye örnek olması gerektiğini ve futbolun sahada oynandığının unutulmaması en büyük temennimizdir" dedi.

Kayış, İstanbul’da yaşayan Malatyalıları da maça davet ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği olarak İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi bu önemli maça bekliyoruz. Trabzonspor taraftarını doğunun Paris’i Malatya’da ağırlamaktan onur ve şeref duyacağımızı da bir kez daha belirtmeden geçemeyeceğim. Tüm taraftarlarımızı cumartesi günü 19:30’da oynanacak zorlu karşılaşmaya bekliyoruz.”