Masterler ligi göz kamaştırıyor

Diyarbakır'da bu yıl ikincisi yapılan ve 13 takımın katıldığı Masterler Futbol Ligi, güzel görüntülerle devam ediyor. İkinci haftası geride kalan ligde her hafta bir takım maç yapmayarak bay geçerken, maçlar hem zevkli ve çekişmeli hem de centilmence geçiyor. 40 yaş ve üzeri futbol adamlarının forma giydiği ligde yaşanan bu görüntüler sevindiriyor.

Masterler ligi göz kamaştırıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da bu yıl ikincisi yapılan ve 13 takımın katıldığı Masterler Futbol Ligi, güzel görüntülerle devam ediyor. İkinci haftası geride kalan ligde her hafta bir takım maç yapmayarak bay geçerken, maçlar hem zevkli ve çekişmeli hem de centilmence geçiyor. 40 yaş ve üzeri futbol adamlarının forma giydiği ligde yaşanan bu görüntüler sevindiriyor.

Diyarbakır Masterler-Sanayi Masterler karşılaşması skordan çok centilmence görüntülerle konuşuldu. Diyarbakır Masterler’in 1-0 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardında değerlendirme yapan yöneticiler, dostluk mesajları verdi. Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar, ligin amacının şampiyonluk kazanmak olmadığını, asıl amaç olan centilmenlik konusunda güzel tablolar yaşandığını söyledi. Akar, “Ligimiz amacına uygun olarak devam ediyor. Takımlar dostça ve centilmence görüntüler sergiliyor. Bu işten keyif alıyoruz. Çünkü dostluklar pekişiyor. Bu haftaki maçta anlamlı görüntüler sergileyen Sanayi Masterler Başkanı Ecevit Şirin Talva’ya teşekkür ediyoruz. Bu tablomuz inşallah profesyonel ve amatör takımlara örnek olur. Sponsorumuz sayın Nesih Aktepe’ye de teşekkür ediyoruz” dedi.