MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD'ye tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi istişare toplantısında ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

MHP Suşehri ilçe teşkilatından ABD'ye tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri ilçe yönetimi istişare toplantısında ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

MHP Suşehri İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, yönetim kurulu olarak 15 günde bir yönetim kurulu üyeleriyle genel istişare toplantıları tertip ettiklerini kaydetti. Çalışır, bu haftaki yönetim kurulu toplantısının genel konusunun ’Kudüs’ olduğunu ifade eti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü ’İsrail’in başkenti’ olarak tanımasına tepki gösterdiklerini ifade eden Çalışır,"Kudüs, tarihimizin hisarı, maneviyatımızın haysiyeti demektir. Bilinmelidir ki Kudüs düşerse tarih düşecek, Kudüs, ecdadın mirası, imanın mihrabı, anıların Zeytin Dağı’yla simgeleşmiş, Harem-i Şerif’le mühürlenmiş ilk kıblesidir. Bu kutlu emanet kıblesizlere bırakılmayacaktır" dedi.