Milletimiz bunlara 16 Nisan'da kuvvetli bir 'Evet' tokadı ile cevap verecek

Sağlık Bakan Recep Akdağ, Milletimiz bunlara 16 Nisan'da kuvvetli bir 'Evet' tokadı ile cevabını verecek. 15 Temmuz'da nasıl Türkiye'den vurulan Osmanlı tokadının sesi Pensilvanya'dan çıktıysa, 16 Nisan'daki demokratik halk oylamasının da 'Evet' aynı sesi çıkaracaktır. Biz bundan eminiz dedi.

Milletimiz bunlara 16 Nisan'da kuvvetli bir 'Evet' tokadı ile cevap verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Burada partililerle görüşen Bakan Akdağ, açıklamalarda bulundu. Avrupa Birliği ülkelerinin tutumlarını eleştiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Türkiye Cumhuriyetini bakanlarını Almanya’da konuşturmamak, Hollanda’da bir kadın bakanımıza son derece antidemokratik ve medeniyet dışı tavır sergilemek sadece bu milleti birbirine perçinliyor. Milletimizin birlikteliğini ve kararını artırıyor. Bir tarafta bunu yaparken bir taraftan da büyük bir çifte standart gösterip PKK’lı teröristlere mitingler yaptırmak, kandildeki çete başlarından birini o mitingler de tele konferansla konuşturmak Avrupa’nın temsil ettiği dünya mirasına yakışmıyor. Ben inanıyorum ki bu yanlışları yapanlara Avrupa’daki sağ duyuşlu politikacılar ve bu politikacıların yönetimde olduğu ülkeler bir son verecekler. Yanlış yapıyorlar. Bunu 16 Nisan’da görecekler" dedi.

Almanya istihbaratının FETÖ örgütünü aklayıcı tarzda konuşmasının asla kabul edilebilir bir durum olmadığını ifade eden Bakan Akdağ, "Ancak zaten uygulamada da belki 30 senedir PKK’lı teröristleri barındırma, 15 Temmuz’dan sonra birtakım kaçakları kendi ülkelerinde barındırma samimiyetsizlik göstergesi. Milletimiz tüm bunlara 16 Nisan’da kuvvetli bir ’Evet’ tokadı ile cevabını verecek. Nasıl 15 Temmuz’da Türkiye’den vurulan Osmanlı tokadının sesi Pensilvanya’dan çıktıysa 16 Nisan’daki demokratik halk oylamasının da yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi için ’Evet’ aynı sesi çıkaracaktır. Biz bundan eminiz" diye konuştu.