Milletvekili Bulut Kanal 23'e konuk oldu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut seçim çalışmaları kapsamında kanal 23 televizyonunda canlı yayınlanan Seçim Özel programına konuk oldu.

Milletvekili Bulut Kanal 23'e konuk oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saat 23:00’te yayınlanmaya başlayan ve yaklaşık bir saat süren programda Milletvekili Bulut 26. dönem Milletvekilleriyle birlikte Elazığ’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerinin doğalgaz’a buluştuğunu ifade eden Milletvekilli Bulut, sadece Elazığ merkezine şehir hastanesı kazandırmakla yetinmediklerini ve Maden ile Baskil ilçelerine kazandırılan modern hastahanelerin ardından Palu ve Kovancılar ilçesine de yeni ve ortak bir hastahane yapılacağını hatırlatarak, “Diğer ilçelere de bu dönemde gerek hükümet ve gerekse yerel kaynaklarla bir çok hizmetin yapıldığını ve bunun devam ettiğini” kaydetti.

Milletvekili Metin Bulut: “Kendi dönemlerinde sadece Kovancılar ilçesine  kazandırılan semt sahası sayısının 20’ye yaklaştığını ve ilçelerin neredeyse tamamının modern bir spor tesislerine kavuştuğunu” belirtti.