Milletvekili Demirbağ'dan açıklama geldi!

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan 'Geçinemiyorum, danışmanlarımdan borç alıyorum' sözlerine gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.

Milletvekili Demirbağ'dan açıklama geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Tv42'de yayınlanan 'Sümen Altı' programında milletvekili maaşının kendisine yetmediğini belirterek ''Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz, çok zor. Şu anda utanıyorum. diye, danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum.'' demişti.

Milletvekili Demirbağ konu ile ilgili hesabından yaptığı konu ile ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Biz, milletvekilleri olarak milletimize hizmet yolunda ömrünü harcayan insanlarız. Gerek haftalık yaptığımız memleket ziyaretlerinin yol masrafları, gerek sorunlarını çözmemiz için Ankara'ya gelen hemşerilerimizin ağırlanması, gerekse darda olan vatandaşlarımızın desteklenmesi gibi durumlarda kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur.

İlgili programdaki kastım, bu nedenlerden dolayı maaşımızın bir bürokrat gibi kendimiz ve ailemiz için kullanılmamalıdır. Kamuoyuna saygılarımla...''