Milletvekili Erol, Ankara'da Elazığlı kadınlarla buluştu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara'da Elazığlı kadınlarla bir araya geldi.

Milletvekili Erol, Ankara'da Elazığlı kadınlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı’nı ziyaret etti. Burada Vakıf Başkanı Mehmet Çağlar’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Erol, daha sonra vakıf bünyesinde düzenlenen özel programa katılarak, kadınlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Erol, Ankara’da bulunan vakıf ve derneklerin Elazığ’ın kültür ve geleneklerini tanıtmada önemli rol aldıklarını ifade etti.

Kültür ve Tanıtma Vakfı’nın il dışında Elazığ’ı çok iyi temsil ettiğini vurgulayan Milletvekili Erol, vakıf bünyesinde aktif görev yapa kadınlarının çok büyük emek sarf ettiklerini belirterek, “ Vakıf, çok önemli işlere imza atıyor. Özellikle Elazığ’ın her yönüyle tanıtımında önemli rol oynuyorlar. Bizler de fırsat buldukça, Elazığ’ımız adına yapılan tüm olumlu faaliyetlere katkı vermeye çalışıyoruz. Bugün de özel bir programa katılarak vakıf bünyesinde bulunan kadınlarla bir araya geldik. Yoğun bir katılımın olduğu programda, ilimizin tanıtılması konularında hasbihal ettik” dedi.

Milletvekili Erol’un kendilerini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Başkanı Çağlar da,  burada kadınlar toplantısına katılıp çok değerli bilgiler aktardığını söyledi. Vakfın toplantı salonunda düzenlenen programa, Milletvekili Erol’un yanı sıra Vakıf Başkanı Mehmet Çağlar, yöneticiler ile çok sayıda kadın katıldı.