Minik folklorculardan Kayapınar Belediyesine teşekkür

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi tarafından desteklenen Diyarbakır Halay Gençlik Spor Kulübü, minikler Geleneksel dalda Türkiye Halk oyunları yarışmasında 3'üncülük aldı. Başarılarını Kayapınar Belediyesini ziyaret ederek paylaşan kulüp yöneticileri, katkı ve desteklerinden dolayı Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç'a teşekkür etti.

Minik folklorculardan Kayapınar Belediyesine teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi tarafından desteklenen Diyarbakır Halay Gençlik Spor Kulübü, minikler Geleneksel dalda Türkiye Halk oyunları yarışmasında 3’üncülük aldı. Başarılarını Kayapınar Belediyesini ziyaret ederek paylaşan kulüp yöneticileri, katkı ve desteklerinden dolayı Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Muğla’da düzenlenen Minikler Geleneksel Dalda Türkiye Halk Oyunları yarışmasına katılarak, üçüncülük alan Diyarbakır Halay Gençlik Spor Kulübü folklor ekibi ve antrenörleri, desteklerinden dolayı Kayapınar Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatları doğrultusunda Muğla’da yapılan halk oyunları şampiyonasına katılan minikler folklor ekibine Kayapınar Belediyesince otobüs ve şoför tahsisi yapıldı. Mazot desteği ve yol masrafı da karşılanan Folklor ekibi, aldıkları başarı sonrası Kayapınar Belediyesini ziyaret etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettah Güzelsoy ile görüşen kulübün minikler folklor ekibi ile antrenörü Abdurrahman Baran, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Fettan Güzelsoy, Bu tür aktivitelere desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç Bey, spora ve gençlere büyük önemi veriyor. Özellikle maddi durumu iyi olmayan gerek başarılı sporcular olsun gerekse de diğer spor kulüplerine desteklerimiz devam edecektir. Önemli olan gençlerimizin geleceğidir. Gençler için Belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız” dedi.