Misaş talihlileri hediyelerini aldı

Elazığ'da bir alışveriş merkezi tarafından gerçekleştirilen hediye çekilişine, 100 TL'lik fişle katılan 2 kişi araba kazandı. Araba kazandığını öğrenen talihlilerden biri kendisi ile dalga geçildiğini zannetti.

Misaş talihlileri hediyelerini aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da 52 şube ile hizmet veren Misaş Marketler Zinciri 100 TL’lik alışveriş yapan müşteriler için 4 aylık bir kampanya yaparak hediye çekilişi düzenledi. Ütüden fırına, bulaşık makinesinden çamaşır makinesine, cep telefonundan buzdolabına kadar birçok hediyenin bulunduğu çekilişte 60 bin TL’lik 2 lüks otomobil de yer aldı. Kampanyanın süresinin tamamlanması ile talihliler noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Talihlilerden otomobil kazanan Kadir Poyraz, kendisine gelen telefonda kendisini işletip dalga geçildiğini zannederken, Sedat Avcı ise otomobil kazandığının doğruluğuna inanamadı. 100 talihli, bugün hediyeleri ile buluştu.

100 TL’lik bir alışveriş sonucu araba kazandığını belirten 2 çocuk babası Kadir Poyraz, “Alışverişlerim Misaş’ta devam edecek. Misaş bizim kendi öz malımız olduğundan özenle orada alışveriş yapıyorum. 100 TL’ye 60 bin TL’lik bir araç kazandım. Araba kazandığımı duyunca çok mutlu oldum. O anda tereddüt ettim acaba telefonda işletiyorlar mı veya dalga mı geçiyorlar gibisinden. Şu anda çok mutluyuz. Biz karşılıksız ve hediye çıkacak diye alışveriş yapmamıştık. Çekilişi de unutmuştuk. Köye giderken aradılar ve hediyeyi kazandığımızı söylediler" dedi.

ÇOCUĞU ’ARABA’ KAZANACAKLARINI HİSSETMİŞ

100 TL’lik yaptığı alıveriş sonucunda araba hediyesini beklemediğini dile getiren Sedat Avcı ise “Daha önceki alışverişlerime baktığımda 5, 6 tane daha hediye çeki hakkım olmuş. Benim hediyeden umudum yoktu. Araba hediyesini kızım çok istiyordu ve yıllardır bize araba çıkacağını söylüyordu. Bizi aradıklarında ise kayınpederim hastanede tedavi görüyordu. Yabancı numara arayınca doktorlar olabilir diye açtım. Karşımdaki kişi araba kazandığımı söyledi. İlk başta sevinemedim, doğru olduğunu anlayamadım. Karmakarışık bir duygu yaşadım. Daha sonra doğru olduğunu öğrendim” ifadelerini kullandı.

"HEDİYELERİ DAĞITIRKEN MUTLU OLUYORUZ"

100 kişiye 100 tane hediyenin dağıtımını yaptıklarını aktaran Misaş Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, “Bu hediyeleri dağıtırken çok mutlu oluyoruz. Çünkü en azından 100 müşterimizin yüzünü güldürüyoruz. Bu da bize büyük bir mutluluk veriyor. Biz bu işi yüzleri güldürmek için yapıyoruz. Bu tür kampanyaları yapmaya devam edeceğiz. Kampanyalarımızı geleneksel bir hale getirerek kalitemizi arttırıp ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Şirketimizin son 8 senede 240 olan personel sayısı 525’e çıkmış durumda. Aynı zamanda kendi et parçalama, süt işleme, paketleme tesislerimizi de hizmete açtık. Perakende sektörünün yüzde 20’sini teşkil ediyoruz” diye konuştu.

"ELAZIĞ’DA BORSAYA AÇILMIŞ İLK FİRMA OLACAĞIZ"

Müşterilerinin kendilerine verdiği güçle 2018 yılının son çeyreğinde halka arzla Doğu Anadolu’da ilkleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Sunguroğlu, “Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz, denetleme firmalarımız da denetlemelerini yapıyor. İnşallah halka arzla borsaya açılmış olan Elazığ’da ilk firma olma unvanını elde edeceğiz. Bununla birlikte şirketimiz ve gıda sektörümüz daha da büyüyecek. Çünkü bizler tüm malzemelerimizi bölgemizde tedarik etmekteyiz. Meyve ve sebzeyi de kendi organizasyonumuzla Mersin’den temin etmekteyiz. Bu bizim büyümemize katkı sağlıyor. Gıda sektörünün büyümesi için de yerellere mutlaka önem vermemiz gerekiyor. Hem bizim bir tedarikçi olarak hem de marketler olarak halkımızın da buna destek olması gerekiyor. Çünkü hizmet sektörlerinde organize sanayideki bir fabrikadan daha fazla insan çalışıyor. Şu anda hizmet sektörünün dışında 525 personel çalıştıran başka bir iş kolu yok” şeklinde konuştu.