MÜSİAD'dan Başkan Arslan'a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve üyeleri seçimleri tamamlanan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve Elazığ Ticaret Borsasını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

MÜSİAD'dan Başkan Arslan'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Heyeti ilk olarak Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığında Güven tazeleyen Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret  ettiler.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a hayırlı olsun temennilerinde bulunan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun , “İnşallah önümüzdeki 4 yıl süresince de şu ana kadar ilimizde sağladığınız katkıların daha çok artarak devam edeceğine inanıyoruz. MÜSİAD olarak hem yanınızda olacağımızı, ilimizde katkı sağlayacak hangi proje olursa olsun çağırdığınızda hemen yanınızda olacağınızı belirterek birlikte rahat çalışmalar yapabileceğimizi söylüyoruz” şeklinde konuştu. Uzun yıllardır İlimiz içinde güzel hizmetleri ve çalışmaları olan Başkan Dumandağ’a ben yeniden Elazığ Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilmesini tebrik ediyorum “başarılarının devamını diliyorum dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise “MÜSİAD Başkanı Hasan Uzun Başkanımızın göstermiş olduğu ilgi alaka dolayı teşekkürlerini belirterek. “Tabi ki MÜSİAD gerçekten bizim Borsa’nında, tüm kuruluşlarında ilgili eğer bir proje var ise, her zaman sizin desteklerinizi arkamızda görmüşüz.Bu yeni süreçte de sizinle beraber inşallah hep birlikte Elazığ’a çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Uzun ve beraberindeki heyet ile birlikte Elazığ Ticaret Sanayi Odası Başkanlığına seçilen MÜSİAD üyesi Asilhan Arslan’ı, ziyaret ederek Hayırlı Olsun temennilerinde bulundu.

Ekonomik ve sosyal gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, İlin sektörlerdeki güzelliklerden, sıkıntılarından konuşarak karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. Uzun ilimizdeki odalar ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ilimize ve iş dünyamıza güzel hizmetler vermeye hep birlikte devam edeceklerini belirterek seçimi kazanıp Elazığ’ımız için güzel hizmetler yapacak olan ETSO Başkanı ve Ekibini Tebrik ediyor Hayırlara Vesile olmasını diliyorum dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, her zaman STK’lar ile birlikte şehrin meselelerini konuşup istişare ettiklerini belirten ETSO Başkanı Asilhan Arslan: “Elazığ iş dünyasında resmi anlamda temsil eden en önemli sivil toplum örgütünün ticaret ve sanayi odasının başkanlığını yürüteceğiz. Bundan sonra bizlere düşen şehrin meselelerini en iyi şekilde masaya yatırıp çözümler üreten yenilikler katan bir yaklaşım ile şehrimize hizmet etmek olacaktır dedi