Müsteşar Yardımcısı Erdil üniversite külliyesini gezdi

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü ziyaret etti.

Müsteşar Yardımcısı Erdil üniversite külliyesini gezdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve beraberindeki heyet Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü ziyaret etti.

Adıyaman Vali Yardımcısı Adem Kaya, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Göç Politika ve Projeleri Dairesi Başkanı Muhammet Selami Yazıcı, Göç Uzman Yardımcısı Zehra Gündoğmuş ve Göç Uzman Yardımcısı Alper Özdemir’in de hazır bulundu.

Müsteşar Yardımcısı Erdil ve Rektör Prof. Dr. Gönüllü, Üniversitenin gelişim sürecini görüştü.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Erdil, onur defterini imzaladı. Rektör Gönüllü ise Erdil’e Adıyaman’ın tarihi ve turistik değerlerinden biri olan Cendere Köprüsünün maketini hediye etti.

Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve beraberindeki heyete Üniversitenin Merkez Külliyesini gezdirerek yapılmış olan yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.