Nailbey mahalle sakinleri kültür ve şehir turlarında

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen 'Kültür ve Şehir Turları' devam ediyor. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri ile Elazığ Belediyesi tarafından ilimize kazandırılan çalışmaların halkımız tarafından ziyaret edilmesini amaçlayan geziler kapsamında Nailbey Mahalle sakinleri Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi ve Hayır Çarşısı'nı ziyaret ettiler.

Nailbey mahalle sakinleri kültür ve şehir turlarında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MAHALLE MUHTARI PARLAK’TAN TEŞEKKÜR

Nailbey Mahalle sakinleri olarak Kültür ve Şehir Turları gezisine katıldıklarını belirten Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, kendilerine bu imkânı sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür etti.

“MÜCAHİT BAŞKAN’A MİNNETTARIZ”

Ziyaretler esnasında duygu ve düşüncelerini aktaran vatandaşlar şunları söylediler. “Elazığ'a yılda bir defa geliyorum. Hiç bu kadar Elazığ’ı gezmemiştim. Bu gezi vesilesiyle Elazığ’ı daha iyi tanıma fırsatı buldum. Bir sene önce gördüğümüz yerleri daha muhteşem, güzel, bakımlı yani her geldiğimizde artı bir hizmet yapıldığını görüyoruz. Bu yapılan hizmetler hakikaten çok güzel hizmetler. Gezdiğimiz Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi, Harput da yapılan restorasyon çalışmaları ve Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi gibi şehre birçok hizmet kazandırılmış. Önceden çöp alanının Elazığ’a büyük bir külfeti, maddi kaybı vardı. Bunu artı yönde çevirip Elazığ’a bir gelir katması ayrıca bir güzellik. Çöpten Enerji Üretim Tesisi’ne indiğimiz andan itibaren çöp alanına değil de mesire alanına inmiş gibi temiz ferah bir ortama gelmiş gibiyiz. Herhangi bir koku hissetmedik çok güzel bir çalışma. Burada sayamadığım birçok güzel hizmet yapılmış Elazığ’ımıza. Bu yapılan çalışmalardan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.

“Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a sağladığı bu hizmetlerden dolayı kendisine öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Bayanlar çocuklar hep birlikte gittik gezdik. Çok güzel hizmetler gerçekleştirmiş kendisine minnettarız. Harput, Elazığ Belediyesi Çöpten Enerji Üretim Tesisi, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakım Evi, Hayır Çarşısı gibi birçok yeri gezdik. Özellikle Cip Barajı Mesire Alanı’nın yapılması bizlere çok güzel bir olanak sağladı. Güzel piknikler yapacağımız yerler oldu. Eski hali ile şimdiki halini kıyaslarsak dağlar kadar fark var çok güzel olmuş. Ben bütün bayanlar adına Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.”