Nailbey Mahallesi'ne külliye yapılıyor

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye tarafından Nailbey Mahallesi'nde yapılacak ve içerisinde taziye evlerini de barındıran yeni külliyenin temel atma törenine katıldı. Başkan Yanılmaz ile birlikte törene İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, İş Adamı Osman Dinç ve mahalle sakinleri katıldı.

Nailbey Mahallesi'ne külliye yapılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa sürede tamamlanarak mahallelinin hizmetine sunulacak yeni külliyenin içerisinde erkek ve bayan taziye evi,  Kur-an kursu ve yurt bulunacağını kaydeden İş Adamı Osman Dinç özellikle Başkan Yanılmaz’ın emeklerinin çok olduğunu ve kendilerine teşekkür ettiklerini kaydetti. Mahallenin temeli atılan yeni külliyeye ihtiyacı olduğunu ve büyük bir ihtiyacın giderildiğini vurgulayan Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak emeği geçenlere teşekkür etti.

“KUTSAL BİR HİZMETİN TEMELİNİ ATTIK”

Görev süreleri içerisinde mahalle sakinleri ile sürekli istişare halinde olduklarını ve her türlü ihtiyacın vakitlice giderilmesi için muhtarlar ile koordineli bir şekilde görüşmeler yürüttüklerini kaydeden Başkan Yanılmaz, temeli atılan külliyenin de önemli bir hizmet olduğunu belirtti. İçerisinde bay-bayan taziye evlerinin, yurt ve Kur-an kurslarının yer aldığı yeni külliyenin belediye tarafından kısa sürede tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacağını aktaran Yanılmaz, daha öncede diğer mahallelerimizde taziye evlerinin yapıldığını ve ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürüldüğünü aktardı. Daha sonra ise İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya’nın okuduğu dualar eşliğinde külliyenin temel atma töreni gerçekleşti.