Nurçin Arlı, 3'üncü kitabını çıkardı

Elazığ'da ikamet eden ve yaklaşık 3 yıl önce tek parmağıyla yazarlığa başlayan 3 makineye bağlı yaşamını sürdüren Nurçin Arlı, büyük bir azim ve başarı hikayesi sergileyerek 3'üncü kitabını okurlarıyla buluşturmayı başardı.

Nurçin Arlı, 3'üncü kitabını çıkardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 yaşındaki yakalandığı milyonda bir görülen kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) hastalığı nedeniyle iki kez kalbi durduktan sonra 3 makineyle yatağa bağımlı yaşamaya başlayan 30 yaşındaki Nurçin Arlı, 3 senedir tek parmağı ile kitap yazıyor. 2016 yılında yazmaya başlayan Arlı, ilk kitabı olan ‘Vatan Gözlüm’ü geçtiğimiz sene çıkarmayı başardı. Ardından sosyal sorumluluk projesinde yer alarak 10 yazarla birlikte ‘Sessizsiniz’ adlı kitabı için yazan Arlı, son olarak aşk, dram ve sosyal mesajlar üzerine üçüncü eseri olan ‘Tahta Salıncak’ adlı romanını çıkarmayı başardı.

“BEN KİTAPLARIMA EVLADIM DİYORUM”

Sözlerine "Ben kitaplarıma evladım diyorum" diyerek başlayan ve ilk iki kitabı hakkında bilgiler aktaran Arlı, “İlk kitabım, Vatan Gözlüm 2017 yılında yayınlandı. Ondan çok güzel dönüşler aldım. Bu benim yazma açlığımı daha da pekiştirdi ve yazmaya devam ettim. Daha sonra bir proje kitabında yer aldım. O da ‘Sessizsiniz’ aldı proje kitabıydı. 10 yazarla beraber yazdık. Hayvanların gerek hayatlarında gerekse insanların elinden çektiği zorluklara dikkat çekmeye çalıştık. O da çok güzel oldu ve dönüşleri çok güzel bir şekilde yaşadık” dedi.

“BU HİKAYEYİ ÇOK SEVEREK YAZDIM”

Yeni kitabının heyecanını yaşadığını dile getiren Arlı, ‘Tahta Salıncak’ daha çok yeni, Nisan ayında çıkardım. Kitabımın konusu, aşk ve dram üzerine ve içinde sosyal mesajlar da barındırıyor. Her kesimden okuyucuya hitap ediyorum. Umarım bu kitabımdan da güzel dönüşler alabilirim. Ben, bu hikayeyi çok severek yazdım. Umarım, okuyucular beğenir ve güzel dönüşlerini bana bildirir. Kitabımın teminini sosyal medya üzerinden benden sağlayabilirler. Benimle iletişime geçerlerse imzalı olarak kitabımı yollayabilirim” şeklinde konuştu.

Yazmaya devam edeceğini aktaran Arlı, “Kitap yazmaya devam edeceğim. Öncelikle bu heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Daha sonraki kitaplarda buluşmak dileğiyle. Bu kitabım yaklaşık iki yıldır hazırda bekliyordu. Ama yayımlatmak için bazı sözler alındı ve yerine getirilmedi. Ailemin desteği ile kitabı yayımlatmayı bu yıl başardım. Her şeye ve herkese rağmen çok mutluyum. Kitabımın heyecanını yaşıyorum” ifadelerini kullandı.