Ödül alan öğrencilerden Rektör Demirdağ'a ziyaret

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı ortaklığıyla düzenlenen 30. Genç İletişimciler Yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret ettiler.

Ödül alan öğrencilerden Rektör Demirdağ'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı ortaklığıyla düzenlenen 30. Genç İletişimciler Yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret ettiler. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Fulya Şen, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feridun Nizam ile dereceye giren öğrenciler Müslüm Demirtaş, Mücahit Demir ve Zenün Yeşil ödülü Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a takdim ettiler.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesini Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feridun Nizam, İkinci kez katıldıkları Genç İletişimciler yarışmasında da bir kez daha ödül kazanarak başarını devam ettirdiklerini belirtti.
Alınan başarıdan dolayı İletişim Fakültesi öğrencilerini kutladığını belirten Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, İletişim Fakültesinin her konuda altyapısı ile öğrencilerine kaliteli eğitim imkânı sunduğunu, alınan bu başarılı sonuçlarında bunların ürünü olduğunu söyledi.