Öğrencilerden Başkan Başsoy'a ziyaret

Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri okul Müdürü İhsan Ünlü ve okul öğretmenlerinden Kökşan Bafralı nezaretinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy'u makamında ziyaret ederek okullarında düzenleyecekleri 18 Mart Çanakkale Zaferi programına davet ettiler.

Öğrencilerden Başkan Başsoy'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çağlayan İlköğretim Okulu öğrencileri okul Müdürü İhsan Ünlü ve okul öğretmenlerinden Kökşan Bafralı nezaretinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ederek okullarında düzenleyecekleri 18 Mart Çanakkale Zaferi programına davet ettiler.

Ziyarete gelen öğrencilerden Çağlar Torun Başkan Başsoy ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Çağlar Torun Başkan Başsoy’a 18 Mart Çanakkale Zaferinin anlam ve önemini sordu.

Çanakkale zaferinin Türk Milletinin ölüm kalım mücadelesi olduğunu söyleyen Başkan Başsoy “ Osmanlı Devletinin son döneminde, Türk Milletinin yazmış olduğu kahramanlık destanının adıdır Çanakkale. Bu savaşta 81 vilayetimizin tamamında şehitlerimiz vardır. Bu savaşın sonunda düşmanlarımız geldikleri gibi geri gitmiştir. Şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim.” Dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Başsoy öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.