Öğrencilerden yaşlılar haftasında anlamlı kutlama

Özel Çamlıca İlkokulu 2.sınıf öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında yaşlılar haftasını kutlamak için 'Kahve Bahane Torun Şahane' etkinliğini yaptı.

Öğrencilerden yaşlılar haftasında anlamlı kutlama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özel Çamlıca İlkokulu 2.sınıf öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında yaşlılar haftasını kutlamak için ‘Kahve Bahane Torun Şahane’ etkinliğini yaptı.

Minik öğrenciler, Yaşlılar Haftasında dede, babaanne ve anneannelerini okula çağırdılar. Programa gelen misafirlere karanfil hediye edilip birlikte kahvaltı yapılarak bitiminde de kahveler içildi. Özel Çamlıca Okulları kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç,“Siz kıymetli büyüklerimizi aramızda görmekten son derece mutluyuz. Büyüklerin varlığı, bağlı olduğu aileden genel dirliğidir. Çocuklarımıza ve büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Bu duygularla tüm büyüklerimizin yaşlılara saygı haftasını kutluyor nice mutlu günler temenni eder saygılarımı sunarım” dedi.

Öğrenciler program sonunda yaşlılara saygı haftası şiirlerini okudular. Etkinliğe katılan misafirler programla ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek Özel Çamlıca okulları kurucu müdürüne ve personellerine teşekkür etti.