Öğretmen ve öğrencilere 'Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri' eğitimi verildi

Erzincan'da görev yapan Uzman Psikolojik Danışman Beyhan Karaca ve Uzman Psikolojik Danışman Meryem Atalay tarafından Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri eğitimi düzenlendi.

Öğretmen ve öğrencilere 'Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri'  eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan’da görev yapan Uzman Psikolojik Danışman Beyhan Karaca ve Uzman Psikolojik Danışman Meryem Atalay tarafından "Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri” eğitimi düzenlendi.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan okul psikolojik danışmanları ve rehber öğretmenleri ile Erzincan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehber (PDR) öğrencilerinin katılımıyla "Psikolojik Travmaya Yaklaşım ve Müdahale Yöntemleri Eğitimi" düzenlendi.

Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Ydr. Doç. Dr Serhat Nasıroğlu ve Uzm. Klinik Psikolog Ramazan Aydın katılımcılara eğitim süresince katılımcı öğretmen ve öğrencilere gerek teorik bilgiler, gerekse uygulama etkinlikleri ile Travmatik olaylarda(deprem,sel felaketleri, intihar,istismar vakaları v.b.) müdahale konularında bilgilendirmelerde bulundular.