Okul müdürü, 890 öğrenci adına Dicle Elektrik'e teşekkür etti

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik mahallesindeki Gazi Ortaokulu'nun Müdürü Berçem Yalçınkaya, öğrenci ve velilerden gelen talebe duyarsız kalmadı. Müdür Yalçınkaya, okul çevresi ile bahçesini aydınlatan Dicle Elektrik Dağıtım'a 890 öğrencisi adına hazırladığı bir teşekkür plaketi verdi.

Okul müdürü, 890 öğrenci adına Dicle Elektrik'e teşekkür etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Şehitlik mahallesindeki Gazi Ortaokulu’nun Müdürü Berçem Yalçınkaya, öğrenci ve velilerden gelen talebe duyarsız kalmadı. Müdür Yalçınkaya, okul çevresi ile bahçesini aydınlatan Dicle Elektrik Dağıtım’a 890 öğrencisi adına hazırladığı bir teşekkür plaketi verdi.

Gazi Ortaokulu’nda okuyan öğrenci, öğretmen ve velilerden gelen aydınlatma talebine duyarsız kalmayan Dicle Elektrik, kısa sürede okul çevresindeki cadde ve sokaklar ile bahçesini aydınlattı. Bunun üzerine Okulun Müdürü Berçem Yalçınkaya, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Uğur Yaka’yı ziyaret ederek hem öğrencileri, hem de veliler adına teşekkürlerini iletti.

"Dicle Elektrik duyarsız kalmadı"

Berberinde getirdiği teşekkür plaketini öğrenci ve velileri adına Yaka’ya veren Yalçınkaya, "Okulumuz Şehitlik mahallesinde bulunuyor. Özellikle kışın hava karardıktan sonra okul çevresinde adeta göz gözü görmüyordu. Hava erken karardığından son saatlerdeki beden eğitimi derslerini dahi karanlıkta yapmak zorunda kalıyorduk. Öğrencilerimiz korkuyorlardı. Velilerimiz de tedirgindi. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve bizden gelen talebe şirketiniz duyarsız kalmadı. Çözüm odaklı davranarak kısa sürede hem okul çevresindeki cadde ve sokaklar, hem de okul bahçemiz ışıl ışıl aydınlattınız. Sağ olun, var olun. Bu duyarlılığından dolayı şahsınızda Dicle Elektrik Dağıtım’ı öğrencilerim ve velilerim adına kutluyor, teşekkür ediyorum’’ dedi.

"Vatandaş memnuniyeti önemli"

Dicle Elektrik Dağıtım Diyarbakır İl Müdürü Uğur Yaka ise, kış aylarına girilmesi ile birlikte artan iş yüküne rağmen vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmediklerine dikkat çekti. Gazi Ortaokulundan gelen talebe de duyarsız kalmalarının mümkün olmayacağına dikkat çeken Yaka, "Özellikle bir okuldan gelen talebe duyarsız kalamazdık. Bu sebeple hemen çalışma başlatarak okul çevresindeki cadde ve sokakların yanı sıra bahçeyi aydınlattık. Dicle Elektrik olarak, cadde ve sokakları ışıl ışıl olan, kesintisiz elektrik enerjisi verebildiğimiz bir Diyarbakır için gece gündüz çalışıyoruz. Bazen sorumluluğumuzda olmayan işlerde dahi gelen haklı taleplere yetişmeye çalışıyoruz. Bölgenin enerji şirketi olmanın gereği olarak sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşın memnuniyeti bizim için her türlü övgüden üstündür’’ şeklinde konuştu.