Olimpik havuz sezonu açıyor

Olimpik Açık Yüzme Havuzu 13 Haziran Salı gününden itibaren yüzme sezonunu açıyor.

Olimpik havuz sezonu açıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olimpik Açık Yüzme Havuzu 13 Haziran Salı gününden itibaren yüzme sezonunu açıyor.

Turgut Özal Tabiat Parkında bulunan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait tam olimpik Açık Yüzme Havuzu’nun 13 Haziran Salı gününden itibaren yüzme sezonunu açacağı belirtildi.

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu Yaz Spor Okulları yüzme branşında çocuk ve gençlere eğitim verecek. Açıklamada bayanlara ait olan cuma günlerinde havuzda çalışanların tamamının bayan görevli olacağı belirtildi. Havuzdan faydalanmak isteyenler için tek girişlik fiyatın ise 15 TL olarak belirlendiği ifade edildi. Turgut Özal Tabiat Parkında bulunan Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzunun yaz sezonunda halka açık gün ve saatleri ise şöyle olacak:

“Salı, çarşamba, perşembe, 15:00 - 19:00 arası, halk saati cuma günleri 14:00 - 19:00 saatleri arası. Bayan seansı cumartesi pazar günleri 13:00 -19:00 saatleri arası. Pazartesi günü genel temizlik."

Bu arada tam olimpik Açık Yüzme Havuzu ve Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunun 2017 Yaz Spor Okulu antrenman programı da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün internet sitesinde paylaşıldı.