Oltu Şehitler İlkokulu öğrencilerine Bursa'dan kırtasiye desteği

Oltu Şehitler İlkokulu sınıf öğretmeni Cemalettin Yıldız'ın kendi maaşından sınıfındaki öğrencilerine almış olduğu ayakkabı haberini okuyan Bursa Barış Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Nebahat Altınok'tan kırtasiye desteği geldi.

Oltu Şehitler İlkokulu öğrencilerine Bursa'dan kırtasiye desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oltu Şehitler İlkokulu sınıf öğretmeni Cemalettin Yıldız’ın kendi maaşından sınıfındaki öğrencilerine almış olduğu ayakkabı haberini okuyan Bursa Barış Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Nebahat Altınok’tan kırtasiye desteği geldi.

Haberi okuduktan sonra etkilendiğini belirten Biyoloji Öğretmeni Nebahat Altınok, “Oltu Şehitler İlkokulu Sınıf Öğretmeninin fedakârlığı karşısında duyarsız kalamazdım. Çam sakızı çoban armağanı çocuklara kırtasiye malzemesi ve hikâye kitapları göndermeye karar verdim. Doğu’daki çocukların ve öğretmenlerin ne şartlarda eğitim öğretim yaptıklarını biliyorum. Ben de bir katkım olsun istedim” dedi.

Meslektaşının bu duyarlılığı karşısında duygulandığını belirten Şehitler İlkokulu 4-C Sınıfı Öğretmeni Cemalettin Yıldız, Biyoloji Öğretmeni Nebahat Altınok’a teşekkür ederken kırtasiye malzemesi ve hikâye kitaplarını kendi elleriyle öğrencilerine dağıttı.