OSBÜK Heyeti Elazığ'da

Türkiye'deki organize sanayi bölgelerinin tamamını temsil eden Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü ve yönetim kurulu üyeleri OSBÜK Doğu Anadolu Bölge toplantısına katılmak üzere Elazığ'a geldi.

OSBÜK Heyeti Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ OSB konferans salonunda Perşembe günü yapılacak toplantıda bölge OSB’lerinin sorunları istişare edilecek. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ile OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü’nün başkanlığında yapılacak toplantıya Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli ve Van’daki 22 OSB’nin başkanları ile temsilcileri katılacak. Bölge OSB’lerinin sorunlarının istişare edileceği toplantının öncesi Elazığ’a gelen OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü kentte bir takım ziyaretlerde bulundu.

OSBÜK heyeti İlk önce Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaldırım, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü ve OSBÜK Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. OSBÜK Başkanı Kütükcü, ziyaret anısına Vali Çetin Oktay Kaldırım’a plaket takdim etti.

"OSB’DE ÜRETİME GEÇEN 24 TESİSİN AÇILIŞINI YAPACAĞIZ"

OSBÜK olarak Türkiye’deki ikinci bölge toplantısını Elazığ’da gerçekleştireceklerini belirten OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, “22 tane organize sanayi bölgesini ve organize sanayi bölge yöneticilerini yarın bakanlık yetkililerimizle birlikte Elazığ’da ağırlayacağız. Organize sanayi bölgelerimizin taleplerini, problemlerini ve önerilerini dinleyeceğiz. Bunların bakanlık nezdinde takibini yapacağız. OSBÜK olarak Türkiye’nin 7 bölgesinde 7 bölge toplantısı yürütüyoruz. Yarın bunun ikincisini Elazığ’da gerçekleştirmiş olacağız. Elazığ’ımıza bir gün önceden geldik. Burada yaptığımız ziyaretlerle şehrin ekonomisi, sanayisi hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Yarında bölge istişare toplantımızı gerçekleştirip organize sanayi bölgemizde üretime geçen 24 sanayi tesisin ortak açılışını bakan yardımcımız ile birlikte gerçekleştirip Elazığ’dan ayrılacağız” dedi.