Otomerkezi.net Elazığ'da

Elazığ'da 15 yıldır hizmet veren Auto Kılıç firması, otomerkezi.net ile anlaşarak ikinci el oto alım satımında kurumsal yapıya imza attı.

Otomerkezi.net Elazığ'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oto alım satımı yapan Orhan Kılıç, Son Dakika 23’e otomerkezi.net’in çalışma sistemini anlattı.

Merkezi İstanbul Maltepe olan otomerkezi.net’in biri merkez altısı bayi olmak üzere toplam 7 tane mağazasının bulunduğunu, kesinlikle güvenilir bir kuruluş olduğunu ve piyasanın dalgalanmasıyla ikinci el araçlarda sürekli fiyat artışı olmasıyla, herkesin araç alma gücünün olmadığını belirterek müşterilerine 15 dakika gibi kısa bir sürede kredi puanı düşük olsa bile kredi olanağı sağladıklarını söyledi.

Kılıç, şöyle konuştu:

“Müşterimize sadece araç alım konusunda değil, araç satımı konusunda da oldukça faydalı oluyoruz. Satmak istedikleri araçlarını ilk önce ekspertiz yaparak piyasa fiyatları üzerinden değerlendirip müşterimize bir fiyat sunuyoruz. Müşterimiz kabul ederse nakit alım yapıyoruz. Ayrıca müşterimize elimizdeki araçlarla da takas imkanı sağlıyoruz. Tüm bu olanakları kabul etmediği taktirde konsinye sistemi ile aracını alıp biz burada müşterimiz adına satıyoruz. İnsanlarımızın ikinci el oto alım satımında çok canı yanmıştır. Biz dahil yanıldığımız ikinci el araç alırken aldatıldığımız olmuştur. Bu algıyı ortadan kaldırmak için bu çatı altına girdik. Çünkü bütün araçlarımızda müşterilerimiz talep ederse ikinci el garantimiz olacak. İkinci elde de Tur Assist ile anlaşmamız var. Bir yıl boyunca ikinci el araçlarımıza hem mekanik hem de şanzıman garantisi sağlıyoruz. Bununla beraber Tur Assist yılda iki defa araç çekici hakkı sağlıyor. Elazığ’da güven sağlamak amacıyla biz bu yola girdik. otomerkezi.net’ten araç alınacaksa eğer müşterimiz ekspertizinin de kilometre sinin de orijinal olduğunu bilir. Müşterimiz daha çıkıp gitmeden güvenli bir şekilde trafiğe çıksın diye trafik sigortasını ve kaskosunu anında yapıyoruz. Bölge genelinde de ismimizi duyurmaya geldik. Biz Türkiye genelinde otomerkezi.net’in her bayisinden müşterimize araç alabiliyoruz ve aldığımız araçlar garantili bir şekilde tıpkı sıfır araçlar gibi tır ile Elazığ’a getiriliyor.”

Aynı zamanda Kılıç: “Auto Kılıç, Zülfü Kılıç’ın kurmuş olduğu bir şirkettir. Kardeşim Okan Kılıç ve ben Orhan Kılıç olarak babamızın yolunda ilerliyoruz. İnşallah bu tür yeniliklerle daha güzel günlere ve hizmetlere doğru gitmeyi düşünüyoruz.” dedi.