(Özel Haber) Adıyaman'da 'Zeytin Dalı Hatıra Ormanı' oluşturuldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, ÖSO birlikleri ile Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından Zeytin Dalı Harekatı Hatıra Ormanı oluşturuldu.

(Özel Haber) Adıyaman'da 'Zeytin Dalı Hatıra Ormanı' oluşturuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, ÖSO birlikleri ile Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Adıyaman İl Müdürlüğü tarafından Zeytin Dalı Harekatı Hatıra Ormanı oluşturuldu.

Adıyaman-Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral ve motive amaçlı oluşturulan hatıra ormanına 40 adet çam ağacı dikildi. Aldıkları çam ağaçlarını birer birer kendi elleriyle toprağa diken öğrenci ve kurum görevlileri, “Her fidan bir asker, ordumuzun yanındayız” sloganları attı.

Zeytin Dalı Harekatı’nı sonuna kadar desteklediklerini belirten Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, "Allah’ın izniyle bu ağaçlarla beraber, çevremize, komşularımıza ve Ortadoğu’ya ülkemiz tarafından oluşturulmaya çalışılan bir barış ortamı var. Bizler de burada canı gönülde birlikteliğimizle bu desteği vermiş olacağız. Bugün öğrencilerimizle beraber, personelimizle beraber buradayız ve bu ağaçların büyümesine hep beraber şahit olacağız Allah’ın izniyle” dedi.

Öğrencilerden Ebru Üçler ise konuşmasında, “Burada Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda bulunan askerlerimiz için onlara destek verdiğimizi belirtmek için bulunuyoruz. Her zaman arkalarındayız, Allah yar ve yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan öğrencilerden Emre Ulupınar ise, “Biz de buradan çam ağacı dikerek ordumuzun başarısı için dualarımızı iletiyoruz. Afrin harekatında inşallah iyi sonuçlar alarak ülkemizde refah, huzurlu bir ortamının olmasını rabbimizden temenni ediyorum” şeklinde konuştu.