Özköylü, Boluspor mağlubiyetini değerlendirdi

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Elazığ Atatürk Stadı'nda Boluspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan B.B.Erzurumspor Teknik Direktör Osman Özköylü, maçtan sonra, yaptığı basın açıklamasında takımının mağlubiyetini, Futbolcuların aşırı sıcaktan ciddi sıvı kayıpları oldu dedi.

Özköylü, Boluspor mağlubiyetini değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Elazığ Atatürk Stadı’nda Boluspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan B.B.Erzurumspor Teknik Direktör Osman Özköylü, maçtan sonra, yaptığı basın açıklamasında takımının mağlubiyetini, “Futbolcuların aşırı sıcaktan ciddi sıvı kayıpları oldu” dedi.

Mazeretin olmadığını ifade eden B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “10 gündür deplasmanlardayız. Gaziantep’te 40 derecelik sıcakta top oynadık. 3 gün sonra İzmir deplasmanında yine 40 derecelik sıcakta ve 120 dakika top oynadık. Elimizdeki sakatlanan ve cezalanan oyunculardan dolayı maalesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldık. Her şeye rağmen oyunu oynamaya çalıştık ama yeteri kadar bunu başaramadık. Kalemize gelen ilk top gol oldu. Çünkü 45 artıda olan frikik golü herkesin direncini kırdı. O konuyu da içeride soyunma odasında konuştuk. İkinci yarı bir şeyler yapmak için çalıştık ama yeterli olmadı. Yeterli olmayınca, sonuca yansımayınca geri dönemiyorsun. Yine de herkes elinden geleni yaptı ve yapmaya çalıştı. Bu kadar sıkıntılı bir dönem içinde olabileceğinin en iyisinin olduğunu düşünüyorum. Önümüze bakacağız. Artık bu maçı unutmamız gerekiyor. Dinlenmemiz gerekiyor. Oyuncularımın aşırı sıcaklıklarda oynadığımızdan dolayı çok ciddi sıvı kayıpları oldu. Oynatamadığımız ve kadroya alamadığımız oyuncularımız var. Bunları biran önce toparlayıp, gelecek haftaki Adanaspor maçına daha derli toplu bir takım olarak çıkacağız” diye konuştu.