'Paleontoloji Sergisi' ile geçmişe yolculuk

Kahramanmaraş'ta 22-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek, Paleontoloji Sergisi ile vatandaşlar zaman tünelinde yolculuğa çıkacak.

'Paleontoloji Sergisi' ile geçmişe yolculuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ta 22-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek, "Paleontoloji Sergisi" ile vatandaşlar zaman tünelinde yolculuğa çıkacak.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği işbirliği ile eğlenceli ve öğretici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 22 - 29 Ağustos’ta gerçekleştirilecek “Paleontoloji Sergisi”nde fosillerin oluşum aşamaları görülebilecek.

Bilime katkıda bulunmak, bilimsel projeleri tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacıyla açılacak sergide, Tabiat ve Kültür Varlıkları Tanıtma Derneği uzmanları ziyaretçilere merak ettikleri her konuda bilgi verecek.

Ziyaretçiler, sergide milyonlarca yıl önceki fosil ve taşları inceleme imkanı bulacak. Tarih severler, "taşılbilim" olarak da bilinen fosilleri veri olarak kullanıp dünyada yaşamın tarihini araştıran paleontoloji bilim dalıyla ilgili bilgiler öğrenilebilecek.